Promotie en reclame: folders verspreiden

Indien men besluit om folders te gaan verspreiden voor een bedrijf is dit een goede investering. Het kan zijn dat u nieuwe klanten nodig heeft of om de aandacht op uw bedrijf te vestigen. Het is ook een doeltreffende manier om de aandacht te vestigen op bijvoorbeeld nieuwe producten of aangeboden diensten van uw bedrijf.  Het voordeel van reclame via de brievenbus is dat deze vorm van reclame ook daadwerkelijk word bekeken en gelezen. Aangezien uw andere post meestal ook tegelijkertijd met de folders komt, is de kans groot dat de folders niet over het hoofd worden gezien. 


Tips voor het verspreiden van folders

Mensen die folders uitgebreid bekijken hechten waarde aan een nette en goedverzorgde folder. Zorg ook voor een opvallende lay-out, zo word de folder direct opgemerkt en gelezen.  Wat mensen vaak ook prettig vinden, is dat de folder op vaste tijden verspreid word. Ze kijken er naar uit en er word een soort van vertrouwen opgebouwd. En als dit dan gepaard gaat met een opvallend lay-out van de folder, kan dit weer leiden tot koopgedrag van de doelgroep. Zorg ervoor dat de folders iedere keer weer vol staat met leuke aanbiedingen of informatie over een dienst, het nodigt de doelgroep uit tot koopgedrag. En dit zet dan uiteraard weer zoden aan de dijk voor uw bedrijf.  Indien u een website heeft, vermeld dit dan ook in uw folder. Mensen kunnen op uw site meer informatie vinden over een dienst van uw bedrijf of een product die te koop word aangeboden.  Kortingcoupons is ook een goede vorm van marketing, het zorgt ervoor dat mensen naar u toekomen voor de korting. Kortingcoupons is ook een goede tip voor folders verspreiden.


Folders laten drukken

Diverse bedrijven bieden de mogelijkheden aan om vanaf een bepaalde oplage uw folders te laten drukken. U kunt zelf de folder ontwerpen, maar om het uit handen te geven is misschien verstandiger. Want deze bedrijven zijn hierin gespecialiseerd en kunnen een geheel uniek ontwerp voor uw bedrijf maken. Op deze manier zal uw folder er professioneel en verzorgd uitzien. En door de herkenning van het ontwerp of logo zal de doelgroep gelijk uw folder herkennen als deze op de mat valt.  Kiest u ervoor om een maandelijkse folder verspreiding te doen of 1 keer per week? Een folder verspreiden kan natuurlijk ook als er aanbiedingen zijn binnen uw bedrijf. Aan u de keus en mogelijkheden genoeg. Folder verspreiding zet in ieder geval zoden aan de dijk voor uw bedrijf! Wilt u meer weten? U bent van harte welkom op deze blog.

Op zoek naar een bedrijf dat uw folders voor u gericht en doeltreffend kan verspreiden? Neem dan contact op met JOH van de Kamp BV


Delen